..kärt återseende!

Share written 2011-07-21 @ 01:34:28

Gissa vem jag var på badstranden med idag? ..kanske gissade ni rätt, men vart kom hon ifrån? Skulle inte hon åka? Så många frågor, så få gemensamma ord! Jag skrev en kommentar till en bloggerska att jag kände på mig att det här skulle bli en följetång, och det verkar inte bättre.. ..fast jag gillar ju Natalia, precis som jag skrivit, så mig gör det inget!:) Fick i alla fall ett sms om att hon ville ses och ville visa ett vackert ställe, så vi träffades vid lunch på McDonald's i Sevastopol. Sen bar det iväg till en fantastisk lokal strand två mil utanför staden.. ..inte en turist så långt ögat ser!

..Desto fler stringbikinis, och det ligger på min top-5-lista över saker jag stör mig på.. Snälla, skärp er, ett nej är ALLTID ett nej, och jag vill inte komma hem från stranden och känna mig våldtagen och smutsig av feta gamla skrynkliga kvinnokroppar i stringbikinis.

Ukraina Sevastopol strand Fiolent stentrappa vacker kvinna tjej
Hatar att vara med på bild, men ibland posar hon riktigt bra:)..

Hennes brorsa och ett par av deras vänner hängde också på. Fantastiskt kul att hänga på stranden ett helt mix-gäng, det var inte igår. Första gången jag var på stranden överhuvudtaget här, så jag var blekast av alla, men nu är jag en av de brunaste:).

Ukraina Sevastopol trampbåt fötter ben trampor
Det kungligaste av alla transportmedel är trampbåten, säga vad ni säga vill!

Vi körde lite klippdykning också, hoppas ni noterar hur sammanbiten jag är på bilden nedanför.. ..jag hatar höjder och tycker vatten är ganska läbbigt. Men man kan ju inte banga ur när publiken hejar på en och Natalias bror tester ens värdighet;)..

Ukraina Sevastopol dyk hopp klippa sammanbiten vältränad
Det är dock aldrig lika farligt när man väl kommit ner som det känns där uppe..

Sasha var inte sämre än mig, han hoppade till och med från högre höjd - men man får ju inte vara bättre än storebrorsan, så jag höll tillbaka;). ..notera förresten att det inte är jag som fotar med min kamera, utan jag vågade till och med låna ut den till följeslagarna som hängde på till stranden, trotts att de kunde ha lämnat mig där på ön och plaskat iväg i trampbåten. Jag lade helt enkelt fördommarna åt sidan och litade fullt ut på mina nya vänner.. ..och det gick bra. Skönt att jag lärde mig något från förra gången jag träffade Sasha!

Ukraina Sevastopol Klippa het vältränad ryss
Sasha är 27, men beter sig som ett barn - vi kom bra överens!

Har inte haft såhär roligt på stranden sedan jag var barn, i alla fall inte sedan jag inte gifte mig när jag var på Curacao. På Curacao fanns det bra bad, och snorkling:).. Anyways, jag hade det skitskoj idag! Natalia följde förresten inte med ut på trampbåten. De som orkade läsa förra inlägget i serien läste kanske att hon är kass på att simma.. ..alltså lockade inte en trampbåt ute på Svarta Havet:).

Ukraina Sevastopol man och kvinna pojkvän flickvän badar bikini
Kameralånarna Jurij och hans trevliga flickvän poserar under en klippformation..

Sist men inte minst ska ni få se vad en bantare tar med sig till stranden - istället för ett sött äpple, banan eller annan sockerbomb! Dessutom är grönsaker, apabilligt här. Mina favoriter är deras saftiga tomater som förmodligen genmodifierats tack vare Tjernobyl, och gurkorna som är "out of this world"!

Ukraina Sevastopol Tomat strand badare klippa klippformation diet nyttigt färgsprakande
Tomat är bästa matsäcken, kombinerat med Ukrainska smågurkor som får mig att kvittra!

I övrigt är hennes bror en hök, bästa förklädet! Natalia han knappt titta på mig innan han i sin tur tittade strängt på henne, dessutom var han sjukt trevlig! ..Okej, jag överdriver lite hur beskyddande han är för att Karina ska känna sig lugnare. Imorgon ska de i alla fall åka hem helt säkert, och dessutom ska jag hitta ett tåg med platser kvar imorgon.. ..kanske Odessa eller Lviv, eller någon annanstans. Vi får se vart vindarna bär helt enkelt!

written by pimpXprincess

Usch vad läskigt med klipporna! Men vad kul med Natalia igen! Jag vill bara läsa mer och mer och mer om dig och Natalia. Hon är så vacker och verkar så spännande! Det är svårt att ha Karina i huvudet när jag inte känner dig i "ditt riktiga liv", så Karina får ha överseende med min kommentar. Henne har jag ju inte fått höra lika detaljerat om (hint, hint).

2011-07-21 @ 11:07:42
http://www.pimpxprincess.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..