Dagens ord: Prokrastinering

Share written 2011-06-30 @ 23:05:03

Prokrastinera gör man när man skjuter upp viktiga saker - som exempelvis packning till en resa som ska vara i en månad - och iställer gör mindre viktiga saker som exempelvis, from the top of my head, bloggar... ...men jag har ju så mycket visdom att sprida!

Här stannade tiden..

Share written 2011-06-30 @ 22:48:00

..Finaste brudparet Danny och Sandra..

Min prinsessa skulle vilja gå ner några kilon..

Share written 2011-06-30 @ 22:14:37

Min prinsessa skulle vilja gå ner några kilon.. ..och eftersom jag är kungen av hetsbantning och viktförlust så frågade hon mig. Jag berättade om GI; vad man får äta och inte får äta.. ..och jag är ganska säker på att jag inte sa att Kanel Gifflar var okej, men ändå är det en halväten påse sådana som möter mig när jag kommer hem!


Om jag var otydlig så vill jag förtydliga att Kanel Gifflar INTE är GI!

Jag fotograferade ett bröllop förra söndagen..

Share written 2011-06-30 @ 21:23:48

Det finns massa fina bilder från det bröllopet, problemet är bara att jag inte har en CD-brännare på min dator upptäckte jag nu:/.. ..och jag som tänkte posta alla bilderna till brudgummens familj.. Jag är så jäkla rökt eftersom jag försvinner en hel månad nu. Hade jag varit på jobbet så hade det inte varit några problem, då hade jag bara brännt ner dem där, men mitt plan går om några timmar, och jag hinner inte till kontoret igen..

Här får ni i alla fall en bild att njuta av av alla de jag tog..


Jag är döende - hård dag på jobbet och ingenting packat..

Share written 2011-06-30 @ 20:33:58

Om någon snubblar in här i framtiden och undrar vad jag pratar om så gå in på http://programmeraren.wordpress.com.. ..jag ska i alla fall till Ukraina, och mjölken är slut. Det innebär att det inte blir något kaffe till mig om inte jag omedelbums sticker till affären och köper lite kaffemjölk, företrädesvis Klövermjölk. Det är den godaste mjölken i Sverige, har förmodligen något med pastöriseringen att göra, men vad vet jag.. Dessvärre har de ingen klövermjölk på min närbutik, så jag får nöja mig med ett inferior brand..


Anyways..


En bild på den godaste mjölken som finns, klövermjölken!
Om någon på Klövermjölk ser det här så blir jag inte ledsen om ni ger mig en
mjölkårsprenumeration eller något.. ..men vad vet jag, jag kan inget om sånt.

Wordpress - Sjukt kass bloggmotor..

Share written 2011-06-30 @ 00:28:44

Statistiken som den levererar är ett skämt, går inte ens att få tag på unika träffar.. ..och heller inget stöd för att uppdatera sina egna html-mallar.. ..vilket resulterar i att man inte kan hooka upp Google Analytics. Skäms på er!
Jag är nu tillbaka på den mest fantastiska blogg-siten jag har varit på, och jag har testat en bunt. Lustigt att jag inte blev nöjd förrän jag snubblade in på den första bloggsiten som jag var på. Har provat blogspot också en vända, där kunde man uppdatera mallarna också, men man hade inte samma kontroll att bygga om de olika delsidorna, utan där var det bara en sida man jobbade med hela tiden..
Nog om detta, vill ni kolla in min förra blogg så besök gärna http://programmeraren.wordpress.com.. ..nu är det nattis!