iPhone-dödaren heter iPhone 4S

Share written 2011-10-05 @ 14:37:53

"Everyone have been talking about different cell phones as iPhone-killers, but now it's actually here. It's called iPhone 4s.." har jag som fejsbookstatus..

De har gjort det igen; lanserat gårdagens teknik imorgon, hypar upp den idag och kommer sälja den på tok för dyrt.. ..fast först i övermorgon eftersom den kommer att bli försenad.

Dessutom låtsas de som om deras gamla nyheter är cutting edge. Som när de uppfann MMS 2009, eller gjorde en 2G-telefon 2007.. ..nu är det istället talsyntes som är av samma typ - till synes - som den som finns till Samsungs Galaxy S2 sedan ett halvår. Dessutom är det dual core.. ..SGS2 har haft det sedan ett halvår.. Lyckligtvis för Apple så är iBelievers helt omedvetna om allt som händer utanför Äppelbubblan, så de kan fortsätta sälja uråldrig teknologi för överpriser..

Jag hoppas iPhones Siri är helt fucking magisk!


Handen på hjärtat, är det inte bara gränssnittsmässigt de har legat i framkant en gång i tiden.. ..och dessutom älskar jag deras kreativa användande av magneter för att hålla fast saker, som till exempel elsladdar.


iPhone Dödaren iPhone 4S


name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..